24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!
Wij accepteren pin en contact.

Riolering en Verstopping

Riolering en Verstopping: Het kan zomaar gebeuren. Na jaren van intensief gebruik verstopt plotsklaps het toilet met alle vervelende gevolgen van dien. Wij bezitten over de modernste technieken om binnen zeer korte tijd dit veelal nijpende probleem op te lossen. Onze vakkundige medewerkers staan 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn.

Heeft u Riolering en Verstopping problemen? Maak dan direct een afspraak met onze loodgieter Capelle aan den IJssel spoed service. Bij noodsituaties zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen op te lossen met uw riool of alle andere verstoppingsproblemen. Maak direct een afspraak met één van onze medewerkers via het servicenummer 0800 - 4444 112.

24 uur spoedservice

  • Gesprongen waterleidingen door vorstschade
  • Dak en dakgoten lekkage
  • Lekkages aan daken en dakgoten
  • Kapotte buitenkranen
  • Lekkages aan waterleidingen of CV installaties
  • Verstoppingen, afvoer, riolering, ontstopping
  • Leegpompen ondergelopen kelders en kruipruimten

24 uur loodgieter Capelle aan den IJssel – Riolering en Verstopping

Voor het inspecteren van rioleringen en waterleidingen beschikken wij over de modernste apparatuur. Waar vroeger de hele straat opengebroken diende te worden is het nu slechts een kwestie van eenvoudigweg een klein cameraatje door de buis voeren om te zien waar de verstopping of eventuele breuk zich bevindt. Na deze inspectie is het voor ons zeer eenvoudig om de klus te klaren.

Door de moderne technieken kunnen wij dus veel sneller de Riolering en Verstopping problemen oplossen en dit scheelt aardig in de kosten, waar wij eerder een dag mee bezig waren kunnen wij nu in veel gevallen al binnen enkele uren oplossen.

Bel gratis onze ontstoppingsdienst in Capelle aan den IJssel: 0800-8888 112